Cauta:
  News  Ong social  Sport  Sanatate  Media  Evenimente  

 
 

Asiguratorii cer marirea RCA, insa nu spun nimic de modul in care romanii sunt despagubiti

In general cine este implicat intr-un accident de masina, daca scapa teafar incepe un lung sir de milogeli si sperante. Asiguratorii nu vor sa vorbeasca insa despre acest lucru, vor cresterea RCA.

Sa presupunem ca ati fost implicat intr-o tamponare usoara. Ca victima dupa ce sunteti implicat in acest accident, urmatoarea intrebare este "oare unde o avea cel care v-a lovit RCA-ul facut?". Sperati sa nu fie una din firmele obscure sau rau-platnice, pentru ca atunci cand o sa va duceti masina la reparat, firma care o sa va repare masina o sa va spuna daca asiguratorul este un bun platnic sau nu. Trecand peste faptul ca o sa aveti masina in service, o lunga perioada de timp, aceasta perioada poate dura si luni daca asiguratorul nu plateste reparatiile. Adica da, o sa stea masina in service pe butuci asteptand si dvs. pieton, lucru care este total inacceptabil.

A doua problema de care o sa va loviti dupa un accident, este cel care va evalua stricaciunile din partea firmei de asigurari. Si astfel aveti mari sanse sa vi se spuna "din pacate zgarietura asta nu a fost din accident" sau "va dam jumatate din bani pentru bara din fata, pentru ca cealalta jumatate nu este lovita", cu toate ca este clar ca o sa schimbati toata bara. Daca nu sunteti de acord, nu aveti ce face decat sa mergeti in instanta, unde o sa asteptati luni sau chiar ani pana vi se da dreptate, treceti prin expertize tehnice, dati bani pe avocati, deci o sa va vedeti banii pentru reparatii cand sunt redactate hotararile, per total puteti vedea banii intre 6 si 24 de luni.

Ar fi bine ca firmele de asigurari sa fixeze aceste probleme, in loc sa ceara mai multi bani de la populatie. Pentru ca trebuie pedepsita persoana care a provocat accidentul, nu persoana care s-a trezit fara sa vrea intr-o problema foarte deranjanta, consumatoare de nervi, bani, timp.

 
 
 

 
 

 trebuie sa te conectezi mai intai

 
 

 |Fotograf nunta|Fotograf botez|FINANTE - 2019 - reportaj.com